FRAKT 59:-

FRAKTFRITT 

ÖVER 300:-

 

FABRIKEN TIPSAR OM:

Produkter   » INREDNING » TABLEBOOKS » Produkt

TABLEBOOK

TABLEBOOK


Gå med i den internationellt kända modeillustratören Megan Hess när hon utforskar den tidlösa skönheten och glamouren hos tio av Frankrikes mest älskade designers i en stilfull firande av en av världens favoritmodedestinationer.

Från domstolarna i Versailles till de kullerstensgatorna i Paris har franskt mode alltid varit symbolen för elegans. Oavsett om det är Dior's New Look, Yves Saint Laurent's Le Smoking-jacka eller Chanels lilla svarta klänning, förstår mästarna i franska mode att kläder är mer än ett hantverk: det är en konstform.

Megan Hess kärlek till fransk stil väckte hennes karriär inom modeillustration. På dessa sidor lossar hon trådarna från tio legendariska designers - Chanel, Dior, Saint Laurent, Lanvin, Givenchy, Chloé, Balmain, Louis Vuitton, Hermès och Celine - för att upptäcka ursprunget till haute couture, prêt-à-porter och allt chic.

Tillsammans med Megans utsökta illustrationer av aktuella och arkivkollektioner, berättar Elegance: The Beauty of French Fashion historien om hur Frankrikes ikoniska modehus har påverkat designmaterialet.

MÅTT: 23X15X2 CM


Artnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Läs mer
Pris: Antal:
47364736 TABLEBOOK ELEGANCE I lager 249,00/st

Tillbaka