FRAKT 59:-

FRAKTFRITT 

ÖVER 300:-

 

FABRIKEN TIPSAR OM:

Produkter   » ACCESSOARER » SMYCKEN » Produkt

ARMBAND

ARMBAND

Stelt armband i mässing pläterat med 18K guld med texten INVISIBLE och INVINCIBLE. Armbandet görs till förmån för Min Stora Dags arbete med barn med neuropsykiatriska funktionsvariationer. Många barn i Sverige har diagnoser som inte syns utanpå men ställer till stora problem på insidan. 100 kr för varje sålt armband går direkt till Min Stora Dags arbete. Enkelt att ta på och anpassa till din handled, passar alla storlekar.
100 kr för varje sålt armband går till Min Stora Dags arbete med barn som lever med Neuropsykiatriska funktionsvariationer - en sjukdom och/eller en diagnos som inte alltid syns utanpå men som på olika sätt gör ont, försvårar livet och ibland ger ett utanförskap.
Min Stora Dag är en insamlingsstiftelse som hjälper barn med allvarliga sjukdomar eller diagnoser att förverkliga sina önskedrömmar.
”Tanken är en ordlek med INVISIBLE - osynlig och INVINCIBLE - oslagbar, där vi vill visa vårt stöd för barn som har en diagnos som försvårar deras liv, när vi vill att de (och alla andra barn) ska känna sig just oslagbara” säger Emma Haegerström, Creative DirectorArtnr: Benämning: Lager: Delbetalning. Läs mer
Pris: Antal:
473143 ARMBAND SYSTER P I lager 499,00/st

Tillbaka